EL MOURADI MAHDIA *****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI MAHDIA *****

LOKACIJA:Hotel je smesˇten uz divnu pesˇcˇanu plazˇu u srcu turisticˇke zone. Od centra Mahdije udaljen oko 5 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.
SADRŽAJ:U hotelu se nalazi salon lepote, spa centar, thalasso centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, poslovni centar, suvenirnica, diskoteka, ambulanta, menjacˇnica, prostorija za prtljag. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe. Internet na recepciji (uz doplatu). Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu).
 SOBE:Hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, mini frizˇider i sef. USLUGA:Polupansion i All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:3 teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, otvoren i zatvoren bazen, decˇiji bazen. Animacija, mini klub za decu, mini disko.