VINCCI TAJ SULTAN *****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-VINCCI TAJ SULTAN *****

LOKACIJA:Moderan i luksuzan hotel koji se izdvaja po kvalitetu usluga koje pruzˇa i koje su prilagođene evropskim standardima. Nalazi se na pesˇcˇanoj plazˇi, u neposrednoj blizini nove medine, a od centra Hamammeta udaljen je 9 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 30 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
 SADRŽAJ:Glavni restoran i niz drugih, manjih restorana, barova i kafea. Terase restorana pruzˇaju jedinstven pogled na plazˇu i more. U a la carte restoranima se sluzˇe lokalni specijaliteti i specijaliteti internacionalnih kuhinja. U basˇti hotela nalazi se tradicionalnii kafe sa nargilama, gde se sluzˇi i tunizˇanski cˇaj od mente. Gosti mogu da se opuste u hotelskom jacuzziju, sauni, hamamu, prostorijama za masazˇu. Besplatan wi-fi je dostupan u predvorju hotela. SOBE:Hotel raspolazˇe sa 252 sobe, svaka je sa balkonom ili terasom, kupatilom sa tusˇ kabinom ili kadom, fenom. Sobe su klimatizovane, sa SAT tv, telefonom, mini barom, sefom (uz depozit).
USLUGA:Polupansion je na bazi sˇvedskog stola. Postoji moguc´nost doplate za All inclusive.
SPORT I ZABAVA:U hotelskoj basˇti, koja vodi ka plazˇi, nalazi se bazen sa mostic´em i vodopadima. Levo i desno od bazena se nalaze travnjaci sa lezˇaljkama i bazen za decu. Hotel nudi sˇiroku ponudu rekreativnih sadrzˇaja kao sˇto su zatvoreni bazen, stoni tenis, dva terena za tenis, bilijar, odbojka, spa centar i wellness centar sa saunom, hamamom i prostorijama za masazˇu. Mini klub za decu, dnevna i vecˇernja animacija.