EL KANTAOUI CENTER ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL KANTAOUI CENTER ****

LOKACIJA: Ovaj orijentalni, gradski  hotel nalazi  se između Soussa i Port el Kantaouia, na 350 metara  od marine i šetališta Port el Kantaouia.  Udaljen je 8 km od centra Soussa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta. Posebna prednost ovog hotela je izuzetno povoljan položaj nadomak marine Port el Kantaoui i svih sadržaja za dnevnu i noćnu zabavu. Do privatne preščane plaže udaljene oko 150 m, dolazi se ulicom pored hotela, ne kroz hotelski kompleks. Na 100 metara od hotela nalazi se veliki Aqua Park a u neposrednoj blizini nalazi se i dečiji luna park.
SADRŽAJ:Hotel u afričkom stilu, nekada je pripadao lancu Vincci hotela. U okviru hotela se nalaze recepcija, menjačnica, bankomat, suvenirnica, manji supermarket, igraonica,  frizerski salon, praonica veša, glavni restoran, a la carte restoran, pizzerija, lobby bar, bar na plaži, fast food restoran na bazenu, mavarski caffe, English pub, American piano bar.
SPORT I ZABAVA:Sala za bridž, stoni tenis, bilijar sala, igralište za decu sa animimacijama tokom celog dana i večeri. Hotel ima otvoreni bazen na krovu zgrade kao i dečiji bazen. Takodje ima zatvoreni bazen sagradjen u rimskom stilu sa jacuzzijem, saunom i parnim kupatilom. Od ostalih sadržaja ima teretanu, saunu, SPA centar. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži i pored bazena je besplatno.  Wi-Fi je dostupan na svim javnim mestima u hotelu i ne naplaćuje se dodatno. 
SMEŠTAJ:Hotel ima 347 prostranih soba od kojih svaka soba ima klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, kupatilo, fen za sušenje kose, kuhinju, mini bar, frižider i sef (uz doplatu), balkon ili terasu. 
USLUGA:Usluga je all inclusive, na bazi švedskog stola prema hotelskim pravilima.