EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

LOKACIJA:Veliki hotelski kompleks prostire se na 35 ha, uz pesˇcˇano-kamenitu plazˇu. Karakterisˇe ga tipicˇna đerbanska arhitektura, pa je veliki deo soba u lepim bungalovima. Hotel je udaljen oko 6 km od grada Midouna i 26 km od Houmt Souka. Nadomak hotela su tzv. Plava laguna i Djerba Explore Park sa farmom krokodila. Transfer od aerodroma Djerba Zarzis traje oko 35 minuta.
SADRŽAJ:Hotel sadrzˇi salon lepote, thalasso centar, tursko kupatilo, poslovni centar, ambulantu, menjacˇnicu, suvenirnicu, diskoteku, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 5 barova, mavarski caffe. Internet je dostupan u lobiju (uz doplatu). Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu).
SOBE:Sobe su u glavnoj hotelskoj zgradi ili u bungalovima. Sobe su klimatizovane i imaju terasu ili balkon, kupatilo, fen, telefon, SAT tv (daljinski uz depozit), mini frizˇider, sef. USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Otvoreni bazeni, zatvoren bazen, decˇiji bazen, 9 teniskih terena, fudbalski i kosˇarkasˇki teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.