VINCCI DJERBA RESORT ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-VINCCI DJERBA RESORT ****

LOKACIJA:Hotelski kompleks je sagrađen na 6 ha prelepe palmine sˇume u turisticˇkoj zoni Sidi Bakour, najznacˇajnijoj i najatraktivnijoj zoni ostrva ?erba. Privatna hotelska plazˇa udaljena je od hotela 400 m, sa organizovanim besplatnim transferom na svakih 20 min. Najblizˇi grad Midoun nalazi se na oko 3 km, a Houmt Souk na oko 15 km od hotela. Transfer od aerodroma Djerba Zarzis traje oko 30 minuta. SADRŽAJ:Hotel poseduje visˇe restorana od kojih je glavni restoran “Le Jasmin” kapaciteta 800 osoba. Restoran “Narcisse” nalazi se kraj bazena, a tu su i centralni bar “Lys”, snack bar, 2 bara pored bazena “Freezia” i “Tulipe”, bar na plazˇi, diskoteka “La Bomba” i mavarski caffe “El Fell”. U krugu hotela nalaze se otvoreni i zatvoreni bazen, decˇiji bazen, mnogobrojne prodavnice suvenira, terasa za suncˇanje, menjacˇnica, centar talasoterapije, casino, sala za kuglanje, ronilacˇki centar, jahanje konja, teniski tereni i fitness sala, mini klub za decˇiju animaciju, bioskopska sala. Na raspolaganju su usluga cˇuvanja dece, usluga pranja vesˇa i hemijskog cˇisˇc´enja, poslovni centar, prostorije za sastanke i bankete, frizerski i kozmeticˇki salon, animatori, noc´ni klub, automat za prodaju pic´a, turisticˇki desk, usluga konsijerzˇa, faks/fotokopiranje, iznajmljivanje automobila i drugo. Dozvoljeno je uvođenje domac´ih zˇivotinja, manjih od 5 kg samo u sobe, ne i u zajednicˇke prostorije. Bezˇicˇni internet je dostupan u cˇitavom hotelu besplatno.
SOBE:Sobe su opremljene SAT TV-om, telefonom sa direktnom linijom, sefom (uz doplatu), kupatilom sa fenom, sve sobe su klimatizovane sa balkonom i terasom. Sobe imaju pogled na bazen ili basˇtu. Na zahtev, gostima mozˇe biti obezbeđen i mini bar koji se plac´a dodatno.
USLUGA:Polupansion ili All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
 SPORT I ZABAVA:Gostima hotela na raspolaganju su raznovrsne sportske aktivnosti: kuglanje, streljasˇtvo, 3 teniska terena, teren za fudbal, badminton, teren za mini golf, tereni za odbojku, jahanje konja, fitnes centar, igraonice, bilijar, stoni tenis, gimnastika u vodi, pikado, jedrenje na dasci, nordijsko sˇetanje, otvoreni i zatvoreni bazen sa solarijumom, decˇiji bazen sa malim toboganom, decˇije igralisˇte, prostor za pravljenje rosˇtilja, sauna i hamam, spa i welness centar, masazˇa, tursko/parno kupatilo, hidromasazˇe. Goste hotela animira tokom dana i vecˇeri tim profesionalnih animatora. Mini club za decu 4 -12 godina sa celokupnim programom zabave (besplatno).