THALASSA MAHDIA ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-THALASSA MAHDIA ****

LOKACIJA:Nalazi se na prelepoj pesˇcˇanoj plazˇi, jednoj od najlepsˇih plazˇa u Tunisu, okruzˇen bujnim mediteranskim vrtovima. Hotel je udaljen oko 4 km od gradic´a Mahdie i njene zˇivopisne luke, a prodavnice, restorani, kafic´i su na manje od kilometer i do njih se stizˇe prijatnom sˇetnjom. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko sat vremena.
SADRŽAJ:Hotel poseduje 3 restorana, od kojih glavni ima zatvoreni i otvoreni deo sa terasom, gde se sluzˇe internacionalna i lokala jela. U sklopu hotela nalazi se i 5 barova, recepcija radi non-stop, basˇta, terasa za suncˇanje, sobe za nepusˇacˇe, lift, soba za prtljag, prodavnice u hotelu, menjacˇnica, suvenirnica, faks/fotokopiranje, snek bar, ambulanta, diskoteka, prostorije za sastanke i bankete, usluga pranja vesˇa (uz doplatu), frizerski/kozmeticˇki salon, masazˇe i thalasso terapije u Elyssa Thalassa Spa centru u kojem se nalazi i sauna, tursko kupatilo, jacuzzi i zatvoreni bazen sa thalasso bazenom. Otvoreni bazen i decˇiji bazen nalaze se usred velike basˇte. Bezˇicˇni internet je dostupan u cˇitavom hotelu i korisˇc´enje se naplac´uje. Hotel je idealan za porodice ili parove.
SOBE:Sobe su opremljene kupatilom sa fenom i tusˇ kadom, WC-om, SAT tv-om, klimom, telefonom. Sef i mini bar se dodatno plac´aju.
USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Teniski tereni, tereni za mini golf, decˇije igralisˇte, tereni za kosˇarku, fudbal, odbojku, kuglanje, stoni tenis, mini klub za decu 4-10 godina, kao i program animacije za decu 10 -14 godina. Tu su i otvoreni (sezonski ) i zatvoreni bazen (tokom cˇitave godine) sa slatkom vodom, i poseban zatvoreni bazen sa slanom vodom u okviru thalasso centra. Rekviziti za nemotorizovane sportove kao sˇto su kanu, pedalina i windsurf iznajmljuju se na plazˇi i besplatni su, dok se motorizovni sportovi dodatno plac´aju. Lezˇaljke i suncobrani su besplatni, a pesˇkiri su uz depozit.