EL MOURADI BEACH ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI BEACH ****

LOKACIJA:Hotel je smesˇten u basˇti povrsˇine 3 ha i izlazi na dugu plazˇu sa belim peskom. Nalazi se u Hammamet Nordu, udaljen 6 km od Hammameta i 6 km od Nabuela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko 2 sata.
SADRŽAJ: salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, 1 sala za konferencije koja mozˇe da primi oko 300 posetilaca, 3 salona za sastanke. Fen se mozˇe pozajmiti na recepciji. Wi-fi u lobiju. Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu).
SOBE:Hotel raspolazˇe sa 222 dvokrevetne sobe, 9 povezanih soba i 14 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv. USLUGA:Polupansion ili All inclusive je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Otvoreni bazen sa delom za decu, 2 zatvorena bazena, 2 osvetljena teniska terena, butik, frizerski salon, fitness centar, sauna, hamam, jacuzzi, masazˇa i spa centar. U neposrednoj blizini su vrhunski tereni za golf, Citrus i Yasmine, na oko 15 km udaljenosti, a prevoz do njih se plac´a.