EL MOURADI CLUB KANTAOUI ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI CLUB KANTAOUI ****

LOKACIJA:Hotel se nalazi uz prelepu plazˇu od finog peska. Udaljen je oko 2 km od marine i oko 6 km od centra Soussea. U neposrednoj blizini su golf tereni. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta. SADRŽAJ:Hotel sadrzˇi i salon lepote, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, sef na recepciji (uz doplatu), prostoriju za prtljag. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 5 barova, mavarski caffe. Wi-fi u predvorju. Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu).
SOBE:Hotel ima 457 dvokrevetnih soba u glavnoj zgradi, 128 dvokrevetnih i 8 trokrevetnih soba raspoređenih u bungalovima. Sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, telefon, SAT tv, mini frizˇider, a vec´ina ima balkon ili terasu. Nema fena u sobama, ali se mozˇe koristiti uz depozit.
NAPOMENA: Agencija ne moze da utice da li ce gosti biti smesteni u glavoj zgradi ili bungalovima. 
USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
 SPORT I ZABAVA:Otvoren bazen, zatvoren bazen, decˇiji bazen, 5 teniskih terena, kosˇarkaski teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, stoni fudbal, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.