THALASSA SOUSSE ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-THALASSA SOUSSE ****

LOKACIJA:Nalazi se u velikom vrtu koji se prostire na 14 ha predivnog, gustog zelenila. Udaljen je 200 m od sˇiroke, lepe pesˇcˇane plazˇe. Centar Soussea je na oko 2 km, a Port El Kantaoui na oko 4 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta. SADRŽAJ:Hotel je uređen u modern-dizajnerskom duhu na 3 sprata. Poseduje 4 restorana: glavni, 2 a`-la-carte restorana sa internacionalnim i tunizˇanskim jelima, restoran na plazˇi, 6 barova: bar u lobiju, pored bazena, na plazˇi, koktel bar na terasi i mavarski caffe. 5 bazena: 1 zatvoreni, 3 otvorena i 1 decˇiji bazen. Gostima se nudi zabavni program za decu i odrasle, centar za balneoterapiju i sala za sastanke kapaciteta od 10 do 100 osoba. Recepcija radi non-stop, sve sobe i zajednicˇki prostori su nepusˇacˇki. Gostima su na raspolaganju prodavnice suvenira u hotelu, knjizˇara, supermarket, menjacˇnica, frizerski i kozmeticˇki salon, usluga pranja vesˇa, basˇta, terasa, sef, prostorija za prtljag, snek bar u lobiju, animatori, noc´ni klub/di-dzˇej, meni za poseban rezˇim ishrane (na zahtev), objekti za sportove na vodi u okviru hotela. Bezˇicˇni internet je dostupan na recepciji. Hotel nije opremljen za osobe sa ogranicˇenom pokretljivosˇc´u.
 SOBE:Hotel ima ukupno 483 prostrane i udobne sobe. Sobe su raspoređene u 287 bungalova i 200 soba u tri paviljona. Ima 197 dvokrevetnih soba, od toga 68 povezanih, 236 trokrevetnih i 50 cˇetvorokrevetnih ili porodicˇnih soba. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT TV, mini bar i sef u sobi dodatno se plac´aju, a daljinski upravljacˇ dobija se uz depozit. Na podu soba nalaze se plocˇice. Sobe uglavnom imaju pogled na zelenilo u basˇtama, a pojedine na more i otvoreni bazen. USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Gostima hotela na raspolaganju su 2 teniska terena, sauna, fitness centar, spa i thalasso centar, masazˇa, hidromasazˇna kada, decˇije igralisˇte i mini klub sa animacijom za decu, teren za mini-golf, bilijar, kuglanje, stoni tenis, jedrenje na dasci, pikado, vozˇnja pedaline/kanua ili windsurf, prostor za pravljenje rosˇtilja, tursko/parno kupatilo, ronjenje, zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa toboganima. Lezˇaljke i suncobrani pored bazena i na plazˇi su besplatni, dok se pesˇiri za plazˇu uzimaju uz depozit. Svi motorizovani sportovi se posebno plac´aju na plazˇi. Teren za golf nalazi se u blizini hotela.