EL MOURADI PORT EL KANTAOUI ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI PORT EL KANTAOUI ****

LOKACIJA:Hotel se nalazi na pesˇcˇanoj plazˇi, u blizini golf terena “El Kantaoui”. Okruzˇen je predivnim vrtom sa cvec´em, limunom, narandzˇama, palmama. Idealno mesto za porodicˇni odmor. Udaljen je oko 2 km od marine i oko 6 km od centra Soussea. U neposrednoj blizini su golf tereni. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta.
SADRŽAJ:Hotel sadrzˇi i salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, sef na recepciji (uz doplatu), prostoriju za prtljag. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 3 bara, mavarski caffe. Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu). SOBE:Hotel ima 376 dvokrevetnih soba, 92 trokrevetne sobe, 19 cˇetvorokrevetnih soba i 7 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv. Nema fena u sobama.
USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Otvoren bazen, zatvoren bazen, decˇiji bazen, 5 teniskih terena, odbojkasˇki teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, stoni fudbal, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.