EL MOURADI EL MENZAH ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI EL MENZAH ****

Lokacija:Hotel se nalazi u samom centru Yasmine Hammameta, nedaleko od pesˇcˇane plazˇe od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 1 km od pokrivenog turisticˇkog klizalisˇta i marine i 9 km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
Sadržaj: Hotel sadrzˇi salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 3 bara i mavarski caffe. Wi-fi u predvorju i u sobama blizˇim recepciji. Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu). Sobe: Hotel raspolazˇe sa 356 soba i 43 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, mini bar i sef. Neke sobe nemaju balkon/terasu. Na podu u sobama su plocˇice.
Usluga: All Inclusive je na bazi sˇvedskog stola.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni i zatvoren bazen, decˇiji bazen, teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i vecˇernja animacija, mini klub za decu, mini disko.