VINCCI FLORA PARK ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-VINCCI FLORA PARK ****

LOKACIJA:Mali, elegantan hotel, intimne i prijatne atmosfere. Nalazi se u jednoj od glavnih ulica, nedaleko od nove medine. Ima sopstvenu plazˇu koja je od hotela udaljena oko 400 m. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 1 sat, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po.
SADRŽAJ:Hotel ima visˇe restorana i barova, bar kod bazena, bar na plazˇi (u letnjem periodu), mavarski bar, otvoreni i zatvoreni bazen, moguc´nost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi, a lezˇaljke i suncobrani na plazˇi su besplatni. Pesˇkiri za plazˇu ili bazen se mogu uzeti uz depozit. Gostima su na raspolaganju spa centar (masazˇe, hamam), fitness sala (plac´a se dodatno), frizerski salon, menjacˇnica, usluge pranja i peglanja vesˇa, fotograf, prodavnice suvenira, ambulanta.
SOBE:Hotel poseduje 100 dvokrevetnih soba ili dvokrevetnih sa pomoc´nim lezˇajem. Sve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, kupatilo sa fenom, balkon, telefon, sef koji se posebno plac´a, mini bar.
USLUGA:Polupansion je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Otvoreni bazen, manji decˇiji bazen, zatvoreni bazen. Centar balneoterapije, teniski teren i fitness centar koji se dodatno naplac´uju. Animacija za goste organizuje se svakodnevno.