VINCCI LELLA BAYA ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-VINCCI LELLA BAYA ****

LOKACIJA:Izuzetno atraktivan hotel predstavlja kombinaciju moderne, dinamicˇne arhiktekture i orijentalnog dekora. Hotel je sagrađen na 3 ha, ima sopstvenu pesˇcˇanu plazˇu. Nalazi se u neposrednoj blizini nove medine i marine, a od centra Hamammeta udaljen je 9 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
SADRŽAJ:U najvec´em od tri restorana sluzˇe se glavni obroci, a tu su i 4 bara i kafea, među kojima bar na plazˇi i Orient bar. U toku visoke letnje sezone, tokom dana restorani nude hamburgere, pizze, razlicˇite paste, meso sa rosˇtilja, snackove. U unutrasˇnjem dvorisˇtu, koje vodi na hotelsku plazˇu, nalazi se travnjak salezˇaljkama, a u centralnom delu hotela je bazen sa neobicˇnim putic´em, zˇardinjerama sa cvec´em i patuljastim palmama. Za najmlađe goste na odvojenom delu se nalazi decˇiji bazen i mini klub. U hotelu se nalazi i jacuzzi, tursko kupatilo, salon lepote. Thallaso centar je jedan od najposec´enijih centara te vrste u Tunisu.
SOBE:Hotel ima 247 moderno opremljenih soba. Svetle sobe imaju velike, lucˇne prozore. Svaka ima balkon ili terasu, kupatilo sa fenom, klima uređaj, telefon, sef, SAT tv, frizˇider (mini bar je na upit uz doplatu). Maksimalan broj gostiju koje sobe mogu da prime je 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
USLUGA:Polupansion i All Inclusive je na bazi sˇvedskog stola
SPORT I ZABAVA:Teniski teren, odbojkasˇki teren, fitness centar, decˇije igralisˇte, otvoreni i zatvoreni bazen. Spa centar od 1750 m2 sa hamamom i 3 bazena, ukljucˇujuc´i decˇji bazen.