EL MOURADI SKANES ****

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI SKANES ****

LOKACIJA:Hotel se nalazi na pesˇcˇanoj plazˇi. Idealan je za porodicˇni odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena “Palm Links” i “Flamingo”. Udaljen oko 8 km od centra Soussa i oko 12 km od centra Monastira. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira 15 minuta.
 SADRŽAJ:Hotel sadrzˇi salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, prostoriju za prtljag, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 4 bara, mavarski caffe. Usluga pranja i peglanja vesˇa (uz doplatu).
SOBE:Raspolazˇe sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv, fen, mini frizˇider. USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola. SPORT I ZABAVA:Otvoren i zatvoren bazen, decˇiji bazen, 2 teniska terena, mini golf, kosˇarkasˇki teren, stoni tenis, bilijar, pikado, vodeni sportovi. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.