MEDITERRANEE THALASO GOLF ***

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-MEDITERRANEE THALASO GOLF ***

LOKACIJA:Hotel Mediterranee Thalasso Golf 3*se nalazi na peščanoj plaži na 3 kilometara severno od centra Hammameta i 65 kilometara od glavnog grada Tunisa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.  
SADRŽAJ:Hotel je renoviran u poslednjih nekoliko godina po novim i visokim hotelijerskim standardima, omiljen je od strane britanskih turista i ima veliki niz pogodnosti. U glavnoj zgradi nalazi se recepcija, restoran sa lokalnim i međunarodnim specijalitetima, Yasmine Bar, mavarski kafe, igraonica i prodavnica, servis za pranje veša, menjačnica, suvenirnica, usluga faxa i fotokopiranja, zatvoreni bazen sa saunom. Sagrađen usred prelepe bašte, posebno mesto zauzima veliki otvoreni bazen sa odvojenim bazenom za decu i barom.
SPORT i ZABAVA:Jedrenje, katamarani i pedaline, teniski tereni, streljaštvo, časovi plesa, teren za mini - golf, pikado i stoni tenis, mini - klub za decu uzrasta od 4-12 godina, tereni za košarku, odbojku, fudbal i rukomet, aerobik, gimnastiku, acqua teretana. Usluge uz doplatu su: sauna, fitnes sala, igraonica, svetla za teniski teren uveče i wellness centar. U okviru  hotela jeThalasso Spa centar Biorivage koji nudi niz zdravstvenih i kozmetičkih tretmana (sve uz doplatu). Wi-Fi je besplatan i dostupan na svim javnim mestima u okviru hotela.
 SMEŠTAJ:Hotel poseduje 308 dvokrevetnih soba od kojih je svaka moderno opremljena, sa balkonom ili terasom, klima  uređajem  (u toki leta), SAT TV-om, sefom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. 
 USLUGA:Usluga je all inclusive, sve uključeno, na bazi švedskog stola.