KARAWAN ***

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-KARAWAN ***

LOKACIJA:Nalazi u centru Soussea, uz sˇetalisˇte kraj mora. Ulica ga deli od plazˇe udaljene oko 50 m. Od medine je udaljen oko 1 km, a u neposrednoj blizini se nalaze brojni restorani, kafei, prodavnice. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 45 minuta, a od Monastira 25 minuta.
SADRŽAJ:Prostran glavni restoran, kafeterija, bar, restoran na otvorenom, snek bar na bazenu, American bar sa bilijar stolom, TV soba, prodavnica suvenira, frizerski salon, prostorija za prtljag. U okviru hotela nalazi se i fitness centar, hamam, sauna, diskoteka. Internet u predvorju se dodatno naplac´uje.
SOBE:Hotel raspolazˇe sa 224 sobe. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, balkonom ili terasom, SAT TV, telefonom, frizˇiderom cˇije se korisˇc´enje dodatno plac´a. USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Na velikoj terasi, sa koje se pruzˇa pogled ka moru, nalaze se dva otvorena bazena sa toboganom cˇije je korisˇc´enje ogranicˇeno vremenski. Tu je i decˇiji bazen, zatvoreni bazen, stolovi za stoni tenis. Gosti imaju moguc´nost rekreacije u hotelskom fitness centru. Dnevna i vecˇernja animacija.