EL MOURADI CAP MAHDIA ***

Leto 2013, letoavnje-Grcka, Tusrak, Bugarska-EL MOURADI CAP MAHDIA ***

LOKACIJA:Hotel se nalazi u srcu turisticˇke zone, smesˇten je uz more na prelepoj plazˇi od belog peska. Jednostavne, mavarske arhitekture jedno je od najboljih mesta za odmor i opusˇtanje u ovoj turisticˇkoj zoni. Udaljen je oko 4 km od centra Mahdije. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.
SADRŽAJ:Hotel sadrzˇi salon lepote, tursko kupatilo, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjacˇnicu, prostoriju za prtljag, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-fi u predvorju. Od ostalih sadrzˇaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, mavarski caffe, pizzeria.
SOBE:Hotel ima 226 dvokrevetnih i 37 trokrevetnih soba, komforno i moderno uređenih. Sobe su klimatizovane, sa kupatilom, telefonom, SAT tv (daljinski uz depozit). Vec´ina ima balkon/terasu.
USLUGA:All inclusive usluga je na bazi sˇvedskog stola.
SPORT I ZABAVA:Otvoren bazen, decˇiji bazen, 5 teniskih terena, visˇenamenski sportski teren, mini golf, centar za jahanje, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.