EGIPAT

--EGIPAT


**Hurgada-Ako ste ljubitelj toplog Crvenog mora,peščanih plaža,dobrih hotela,ronjenja,šopinga ovo je idealna destinacija za Vas.

**Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja...


EGIPAT / HURGADA / 

ZIMA 2022/23
NOVEMBAR 2022 - MART 2023

**TERMINI: 6,9,10 ili 13noćenja

HOTELI U PONUDI:

*SEA GULL HOTEL 4*- cena po osobi
Hotel se nalazi u centru Hurgade-Sakali, na obali mora.Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi.

*GOLDEN BEACH RESORT 4*-cena po osobi
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.*LONG BEACH RESORT EX.HILTON 4*-cena po osobi
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi*Sunny Days El Palacio Resort Spa 4*-cena po osobi
Nalazi se oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine.
 
*SWISS INN RESORT(EX HILTON RESORT) 5*-cena po osobi
Nalazi se na kraju šetališta Memše,na 7 km od aerodroma.Renoviran 2008. godine.Sastoji se od glavne  zgrade u kojoj se nalazi recepcija, šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila koje se nalaze u drugom redu od mora preko puta šetališta Memša.
 
*HILTON PLAZA 5*-Hotel je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, na 2 km od centra grada. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 12 km.


*TITANIC ROYAL 5*-Ovaj luksuzni hotel „Titanic Royal“ smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Veliki lobi je najfiniji takve vrste sa panoramskim pogledom kroz 9m visoka staklena vrata pružajući prizor i pristup jedinstvenom nizu doživljaja uz savršenu kombinaciju zabave i kulture. Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

*CONTINENTAL RESORT 5*-cena po osobi
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade-Memši, na šetalištu pored hotela Hilton Resort.

*TROPITEL SAHL HASHEES 5*
Smešten u novoj turističkoj regiji Sahl Hashees, 14 km južno od Hurgade. Aerodrom u Hurgadi nalazi se 18 km od hotela dok je centar grada udaljen 20 km.

*SUNRISE ROMANCE HOTEL(EX PREMIER ROMANCE)5*-Hotel se nalazi u centru nove turističke regije Sahl Hasheesh, na obali mora. Udaljen je oko 22 km od aerodroma, a od starog centra Hurgade Sakkale oko pola sata vožnje.


*Steigenberger Aqua Magic Resort-cena po osobi 
Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma.


*Jungle Aqua Park 4*-cena po osobi od
Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20km od centra i oko 15km od aerodroma

*DANA BEACH RESORT HOTEL 5*-cena po osbi
Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).*ALBATROS WHITE BEACH 5*-cena po osobi
Hotel je smešten na obali Crvenog mora u Hurgadi, na novom šetalištu u Memši.


* STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*-cena po osobi
Hotelski kompleks se nalazi u novoj pešačkoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora.


* SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5* -cena po sobi
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora u turistickom mestu Soma Bay. Udaljen je oko 45 km južno od aerodroma u Hurgadi, 12 km od restorana i barova u Safagi.


*CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*-cena po osobi
Kompleks Caribbean World zauzima površinu od 140.000 m2 i nalazi na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay.

*STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT 5*-cena po osobi od
Steigenberger Pure Lifestyle je novi premium hotel Steigenberger ALDAU Resort-a. Nalazi se na novoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Od aerodromaa udaljen 6km, a od centra Hurgade 5km.
 

*RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES VILLAS 5*-Hotel se nalazi u turističkom delu Hurgade, a na 7km od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi.Hotel Rixos Premium Magawish suites and villas ima veliki izbor smeštajnih jedinica, od soba i apartmana do luksuznih vila sa bazenom.
Sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovaj verovatno najluksuzniji all-inclusive hotel u Hurgadi, nudi izuzetne sadržaje, uključujući sedam barova, šest bazena, pet a la carte restorana, fitnes centar, Riki Kids Club, teren za tenis, košarku i odbojku, i ronilački klub

 - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
IZLETI:

KRSTARENJE
Doplhin house - Celodnevni izlet.
Uživajte u krstarenju prelepim vodama Crvenog mora. Zaustavljanje na najlepšim mestima za snorkeling i mestima gde se kreću delfini. Ukoliko nas posluži sreća, pružiće vam se jedinstvena prilika da vidite i možda čak plivate sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju.

RAJSKO OSTRVO
Celodnevni izlet
Čuveno Rajsko ostrvo odavno privlači turiste u Hurgadi. Uživajte u  peščanoj plaži i zadivljujućoj podvodnoj flori i fauni koja će vas ostaviti bez daha. Ručak i pića na brodu uključeni su u cenu. Obezbedjena oprema za snorkeling (maske i peraja).

RONJENJE
Zaronite u velike dubine  Crvenog mora sa maskom i bocom za ronjenje. Ovo neprocenjivo bogatstvo Egipta, pored istorijskih znamenitosti, najveća je atrakcija zemlje faraona. Neverovatno živ i šaren podvodni svet ostaviće Vas bez komentara. Obuka, 2 zarona u pratnji instruktora. Ručak i pića na brodu uključeni u cenu.

BROD SA STAKLENIM DNOM
Istražite nebrojena blaga Crvenog mora. Stakleno dno ovog broda omogućiće Vam  da budete svedok svih lepota crvenomorskog podvodnog sveta! Trajanje programa 2 sata. Piće na brodu je uključeno u cenu.

JEEP SAFARI
Odlazak džipovima u pustinju s posetom beduinskom selu i upoznavanje sa tradicionalnim načinom života ovog naroda. Jahanje kamila, vožnja kvadova i bugija, kao i poseta terarijuma pustinjskih životinja i zmija. Izlet završavamo sa orijentalnim programom pod vedrim nebom (trbušna plesačica, fakir, Tanura) uz uključenu večeru.

LUKSOR
Otkrijte istoriju staru hiljadama godina. Posetite najveći hram na svetu, legendarni  Karnak i čuveni hram kraljice Hatšepsut i Memnonove kolosalne statue. Na kraju i najveće čudo Luksora - Dolina kraljeva! Obidjite fabrike alabastera i papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.

KAIRO

Ne propustite šansu da vidite jedino od sedam  svetskih čuda koje i  danas postoji, veliku Keopsova piramida u Gizi kao i Kefrenovu i Mikerinovu piramidu. Najveća statua iz drevnog Egipta - sfinga. Tu je i razgledanje Egipatskog muzeja u kojem se nalazi Tutankamonovo blago. Poseta tradicionalnoj parfimeriji i fabrici papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.
Više detalja o samoj destinaciji,terminima kao i hotelima u ponudi možete dobiti putem telefona ili nas posetite lično.

POSREDNIK:ANK TOURS
BULEVAR OSLOBOĐENJA 57,NOVI SAD
TEL.021/544-144