EGIPAT

--EGIPAT


**Hurgada-Ako ste ljubitelj toplog Crvenog mora,peščanih plaža,dobrih hotela,ronjenja,šopinga ovo je idealna destinacija za Vas.

**Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja...Hoteli u ponudi:

EGIPAT/HURGADA/ 2020

**TERMINI:6 ili 13noćenja**

*SEA GULL HOTEL 4*- cena po osobi od 344e
Hotel se nalazi u centru Hurgade-Sakali, na obali mora.Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi.

*GOLDEN BEACH RESORT 4*-cena po osobi od 339e
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.*LONG BEACH RESORT EX.HILTON 4*-cena po osobi od 415e
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi*Sunny Days El Palacio Resort Spa 4*-cena po osobi od 409e
Nalazi se oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine.


*HILTON RESORT 5*-cena po osobi od 409e
Nalazi se na kraju šetališta Memše, na 7km od aerodroma.

 
*CONTINENTAL RESORT 5*-cena po osobi od 584e
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade-Memši, na šetalištu pored hotela Hilton Resort.

*Steigenberger Aqua Magic Resort-cena po osobi 
Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma.


*Jungle Aqua Park 4*-cena po osobi od
Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20km od centra i oko 15km od aerodroma

*DANA BEACH RESORT HOTEL 5*-cena po osbi od 919e
Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).*ALBATROS WHITE BEACH 5*-cena po osobi od 899e
Hotel je smešten na obali Crvenog mora u Hurgadi, na novom šetalištu u Memši.


* STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*-cena po osobi od 955e
Hotelski kompleks se nalazi u novoj pešačkoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora.


* SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5* -cena po sobi od 659e
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora u turistickom mestu Soma Bay. Udaljen je oko 45 km južno od aerodroma u Hurgadi, 12 km od restorana i barova u Safagi.


*CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*-cena po osobi od 463e
Kompleks Caribbean World zauzima površinu od 140.000 m2 i nalazi na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay.

*STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT 5*-cena po osobi od
Steigenberger Pure Lifestyle je novi premium hotel Steigenberger ALDAU Resort-a. Nalazi se na novoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Od aerodromaa udaljen 6km, a od centra Hurgade 5km.
 - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
IZLETI:

KRSTARENJE
Doplhin house - Celodnevni izlet.
Uživajte u krstarenju prelepim vodama Crvenog mora. Zaustavljanje na najlepšim mestima za snorkeling i mestima gde se kreću delfini. Ukoliko nas posluži sreća, pružiće vam se jedinstvena prilika da vidite i možda čak plivate sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju.

RAJSKO OSTRVO
Celodnevni izlet
Čuveno Rajsko ostrvo odavno privlači turiste u Hurgadi. Uživajte u  peščanoj plaži i zadivljujućoj podvodnoj flori i fauni koja će vas ostaviti bez daha. Ručak i pića na brodu uključeni su u cenu. Obezbedjena oprema za snorkeling (maske i peraja).

RONJENJE
Zaronite u velike dubine  Crvenog mora sa maskom i bocom za ronjenje. Ovo neprocenjivo bogatstvo Egipta, pored istorijskih znamenitosti, najveća je atrakcija zemlje faraona. Neverovatno živ i šaren podvodni svet ostaviće Vas bez komentara. Obuka, 2 zarona u pratnji instruktora. Ručak i pića na brodu uključeni u cenu.

BROD SA STAKLENIM DNOM
Istražite nebrojena blaga Crvenog mora. Stakleno dno ovog broda omogućiće Vam  da budete svedok svih lepota crvenomorskog podvodnog sveta! Trajanje programa 2 sata. Piće na brodu je uključeno u cenu.

JEEP SAFARI
Odlazak džipovima u pustinju s posetom beduinskom selu i upoznavanje sa tradicionalnim načinom života ovog naroda. Jahanje kamila, vožnja kvadova i bugija, kao i poseta terarijuma pustinjskih životinja i zmija. Izlet završavamo sa orijentalnim programom pod vedrim nebom (trbušna plesačica, fakir, Tanura) uz uključenu večeru.

LUKSOR
Otkrijte istoriju staru hiljadama godina. Posetite najveći hram na svetu, legendarni  Karnak i čuveni hram kraljice Hatšepsut i Memnonove kolosalne statue. Na kraju i najveće čudo Luksora - Dolina kraljeva! Obidjite fabrike alabastera i papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.


Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.
Više detalja o samoj destinaciji,terminima kao i hotelima u ponudi možete dobiti putem telefona ili nas posetite lično.

POSREDNIK:ANK TOURS
BULEVAR OSLOBOĐENJA 57,NOVI SAD
TEL.021/544-144