BOŽIĆNI MARKET

--BOŽIĆNI MARKETBožićni market je nešto što i odrasli sa nestrpljenjem iščekuju,zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka i kuvanog vina,tezge sa raznim prazničnim sadržajima su samo deo ove praznične atmosfere. 

AUTOBUSKI ARANŽMANI

***Budimpešta – Advent

Program putovanja
1.Dan: BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe sa dogovorenog mesta u Novom Sadu oko 24:00h na unapred dogovorenom mestu. Polazak oko 00:30h. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.
2.Dan
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Slobodno vreme za ručak i uživanje u čarima Budimpešte. Fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.
3.Dan
Dolazak u Novi Sad oko  ponoći. Kraj programa.


TERMINI: 03.12.2022
              10.12.2022 
              17.12.2022.

CENA PO OSOBI:3.500RSD

***Segedin – Advent

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 06:30 sati sa dogovorenog mesta u Novom Sadu.Vožnja preko Subotice. Dolazak u Segedin. 
Po dolasku razgledanje grada: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva….Slobodno vreme u prelepo okićenom centru grada i Bozićnoj pijaci. 
Odlazak do tržnog centra Arkad. Slobodno vreme za šoping. Polazak za Novi Sad. Dolazak u mesto polaska u kasnim večernjim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na granici.


Termini:  03.12.2022
              10.12.2022
              17.12.2022

CENA PO OSOBI:1.500RSD


***Temišvar 

Program putovanja
Polazak u 07:00 sati iz Novog Sada, Zeleznicka stanica kod Lokomotive. Vožnja sa kracim usputnim pauzama i zadržavanjem na granicnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti.
Dolazak u Temišvar (Timişoara). Razgledanje grada: odlazak na Trg jedinstva (Piaţa Unirii), na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Trg slobode (Piaţa Libertăţii), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Trg pobede (Piaţa Victoriei), na kojem i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine; arh. Fellner i Helmer, projektanti pozorišnih zdanja širom Evrope), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice koja doji Romula i Rema te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine;
Slobodno vreme za individualnu šetnju, poseta trznom centru Lulius mall i u kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

Termini putovanja: 03.12.2022
                            10.12.2022
                            17.12.2022

CENA PO OSOBI :2000RSD


***Zagreb – Advent

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Novog Sada u ranim jutarnjim casovima u 05:00h. Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice.
Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala - Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac; Donji grad - Trg Bana Jelačića, Cvjetni trg…Slobodno vreme.
Preporučujemo da posetite neke od Advent atrakcija i neki od mnogobrojnih božićnih marketa koji su postavljeni na više lokacija u gradu: Ledeni park na Trgu kralja Tomislava, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Božićna bajka – čarolija Božića u centru grada, Advent u Marićevom prolazu, Advent na Strossu… Takođe, ne propustite: Žive božićne jaslice, Veseli božićni tramvaj… Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima.
Dolazak u Novi Sad oko ponoći – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

TERMIN: 10.12.2022. 
              17.12.2022.

CENA PO OSOBI:2.990RSD

      
Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.


POSREDNIK: ANK TOURS
BULEVAR OSLOBOĐENJA 57,NOVI SAD
TEL:021/544-144

E-MAIL:anktoursns@gmail.combuy the abortion pill online for abortion buy abortion pills online

where can i buy abortion pills abortion pills online i need to buy the abortion pill

where can i buy abortion pills abortion pills online i need to buy the abortion pill

where can i buy abortion pills abortion pills online i need to buy the abortion pill

order abortion pill online http://blogengine.cms.ktadata.com/page/chicago-abortion-clinic.aspx cytotec abortion

order abortion pill online abortion pill buy online cytotec abortion

abortion pill prescription buy cytotec for 24 week abortion abortion pill online

on line abortion pill http://www.ningchao.net/page/oral-abortion-pill.aspx i need to buy the abortion pill